View Single Post
Vechi 09.07.2006, 01:55:04
najhat najhat is offline
Member

Data înregistrării: 22.04.2006
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Maria82
Eu cred ca tinerii din ziua de astazi duc lipsa de modele in familie. Ce vad in casa asta vor face, nu majoritatea se las influentati de comportamentul parintilor.
Parintii raman indiferenti de schimbarile coplului, e imposibil sa nu vezi ca e tentat de alcool, de tigari, de droguri. Daca ei accepta sa vina la ore tarzii, normal ca o iau pe drumuri gresite. Copiii care au fost invatati sa fie alaturi de Dumnezeu se vor intoarce catre Dumnezeu. Asa ca in parinti cautati cauza comportamentelor necuviincioase...
Nu stiu daca ma mai pot numi tanara am 24 de ani, dar mama mea m-a ferit de cele rele.
ai dreptate draga Maria,noi parintii trebuie sa fim modele pozitive ptr.copiii nostri.si eu am o fata de 21 ani si multumesc Domnului Iisus ptr.asa copil,dar sunt oameni care nu inteleg ca ea este credincioasa si cred ca este complexata ptr. ca nu are boy frend la varsta asta.Ma rog la Dumnezeu sa-i indeparteze pe oamenii acestia de langa noi ptr. ca in urma discutiilor cu ei nu se ajunge la nici un rezultat.Dumnezeu sa-ti ajute sa ramai aceeasi fata curata si la trup si in suflet pana la casatorie.Doamne ajuta!
Reply With Quote