Citat:
În prealabil postat de dianagroza
Ba nu este adevarat. Depinde ce intelegeti prin "fapta rea", cu siguranta sinuciderea duce la excluderea mantuirii. Omul este supus pacatului, nu este si nici nu a fost cineva pe pamant fara fapte rele, inafara de Domnul nostru Iisus Hristos. Dar pentru faptele rele, exista cainta si exista taina spovedaniei (tind sa cred ca nu credeti in ea).
|
V-ați cam grăbit să mă contraziceți, căci chiar depinde ce înțeleg prin "faptă rea". Eu înțeleg acea faptă pe care n-o regret, nu-mi cer iertare și o repet până la moarte. Deci încă o dată: mă poate exclude din Cer o asemenea "faptă rea"? Întrebare retorică desigur...
Citat:
Va inselati, nu sunt de acord nici aici si nici in spatele forumului. Eu am mai avut discutii personale, nu cu un adventist, cu un crestin dupa Evanghelie si imi zicea ca ii place sa ma asculte.
|
Deși nu sunt creștin după Evanghelie, îmi place să vă citesc, sunteți coerentă și îmi sunteți de real folos (feedback). Am pomenit de pm-uri, căci primesc în ultima vreme asemenea mesaje de aprobare din partea ortodocșilor de pe forum. Nu cerșesc așa ceva, ba chiar îmi cer iertare că nu răspund la ele (nu răspund nici măcar stimatei mele surori Doriana, știe ea bine cum stă treaba

).
Citat:
Eu stiu ce cred, dar voiam sa aflu pozitia dvs. Ma repet "multi chemati, putini alesi"
|
Cred că am fost suficient de străveziu.