Citat:
În prealabil postat de alyna26
iar legat de activitatea BO, spuneam ca asta ar trebui sa faca. daca tu stii ca face si altceva in afara de ridicat catedrale, spune-ne tu. da, mi-as dori sa aud ca nu in mod exceptional, ci frecvent, BO are misiuni care merg in azilele de batrani cu mancare, medicamente, etc.
|
Pai ai zis foarte autoritar ce ar trebui sa faca. Inseamna ca ai cunostinte temeinice de ce face si ce nu. Eu nu am si nici nu ma pot pronunta pe intreg BO. Am cunostinte doar pe arii restranse, marturii a unor batrani si orfani. Da nu e cazul sa fac eu publicitate. Stiam ca milostenia se face in tacere nu cu trambite si surle.
Referitor la restul postarii, am citit de aia am si raspuns. De fapt, in afirmatiile mele am plecat din start cu ideea ca nu-si are rostul subiectul, cand tu ai scris exact ce "condamna",daca se permite termenul, Sfantul Ierarh Ignatie Briancianinov: "Sfântul Ignatie
Briancianinov răspunde unei femei, care – asemenea „creștinilor” de azi - nu accepta că sunt „mulți chemați, și puțini aleși” și că aleșii sunt tocmai adevărații ortodocși. textul intreg il gasesti aici:
http://www.mirem.ro/pdfuri/ignatie.pdf