Priviți și încremeniți:
iată cea mai dulce răzbunare pe care și-au luat-o singuri băieții rebeli, căci nimic nu poate fi mai frumos decât să-i vezi cum după 4 ani de otrăvite înverșunări contra lui Băsescu, minciuni și insulte ieșite din minți spre a fi aruncate toată ziua prin massmedia, strigând „jos Băsescu” sau „Băsescu dictatorul” cu minteres prozelitist ca să iasă la vot fraierii, iată-i sfârșind urmându-i sfatul: „Vreți să faceți guvern? Faceți alianță politică, duceți-vă la tribunal!” și iată deci că au fost cuminți și au ascultat și urmează deci revenirea „băieților buni” la partidul unic din care au plecat: uniunea stânga-dreapta, împreună cu structurile și serviciile... firește. Nu știu cum să-l numească, păi simplu: PCR - pile cunoștințe și relații! Sau Polul Comunismului Reșapat! Sau dacă vor și liberalii ceva la denumire, căci PC au deja din start, pot să adauge nu un L ci o săgețică, fiindcă doar cu aia se ocupă ei, cu săgețica otrăvită, dulcea săgeată otrăvită în care cred toți, de frică... A cui? Păi de frica dracoolulhulului...
Nimic nu poate fi mai frumos după țopăiala lui Geoană din ziua cu noaptea cea mai lungă, decât această concluzie trasă de Orban... la chitară: or ban or haleală.
Mulțumesc Doamne pentru că am mai trăit o clipă plină de extaz!
„Cine sapă groapa altuia cade singur în groapă!”... și acolo nu mai e Băsescu dictatorul dictator ci spânul cel rău!