Citat:
În prealabil postat de nutucutu
Din citatele de mai sus contraziceti Sfinta Scriptura cel putin de doua ori:
1. "La inceput a fost cuvintul si cuvintul era Dumnezeu...." (Ioan 1,.) Dumneavoastra sustineti ca Cuvintul a devenit Dumnezeu dupa inviere, ceea ce contrazice Sfinta Scriptura, iar sfintii parinti considera acest lucru erezie
2. Dumneavoasta sustineti ca cunoasteti cind va fi ziua judecatii, iar Domnul nostru Isus Cristos ne-a spus ca nimeni cu cunoaste acest lucru, decit numai Tatal
|
Nu eu am sustinut ca Iisus, adica cuvantul a intrat in slava Tatalui sau dupa inviere, ceea ce este cu totul altceva, pentru ca el a implinit ceea ce trebuia, de aceea Lui i s-a spus Noul Adam, pentru ca a implinit ceea ce Adam nu a facut, iar dupa inviere i s-a spus Lui Iisus = Adam CU DUH DE VIATA FACATOR, ceea ce arata SLAVA PE CARE A PRIMIT-O DE LA TATAL EL FIUL OMULUI... iar la a doua venire, cea in slava , ne va invia, din moment ce are DUH DE VIATA FACATOR...
pe cand Adam era doar cu suflet viu...
in ceea ce priveste judecata eu asa simt, si nu contrazic scriptura pentru ca nu am iesit pe strazi sa propovaduiesc asa ceva la numeni si nici aici pe forum nu vreau sa propovaduiesc asa ceva, deci intentia mea nu a fost ca sa aduc la cunostiinta dumneavoastra o data precisa a zilei in care va fii judecata, ci am vrut sa exprim dorinta mare pe care o am , de a venii Iisus Hristos...
Ma scuzati daca a sunat ca si cum as fi proorocit...
Si cand am spus ADAM CU DUH DE VIATA FACATOR dau citatul din Apocalipsa ca sa vedem cum Il descrie Ioan Teologul:
"13. Și în mijlocul sfeșnicelor pe Cineva asemenea Fiului Omului, îmbrăcat în veșmânt lung până la picioare și încins pe sub sân cu un brâu de aur.
14. Capul Lui și părul Lui erau albe ca lâna albă și ca zăpada, și ochii Lui, ca para focului.
15. Picioarele Lui erau asemenea aramei arse în cuptor, iar glasul Lui era ca un vuiet de ape multe;
16. În mâna Lui cea dreaptă avea șapte stele; și din gura Lui ieșea o sabie ascuțită cu două tăișuri, iar fața Lui era ca soarele, când strălucește în puterea lui. "
Trupul sau transfigurat arata slava pe care a primit-o de la Tatal , Este CHIPUL INVIERII, adica HAINA DE NUNTA.
Ca si HAINA DE NUNTA este o taina, si daca vrei o sa o discutam aici pe forum...