Incapucciato? Un neavenit pana si zonei despre care pretinde ca are habar...
Uite despre acest mare ratacit :
"Contele Incapucciato – Misiunea astrala Shambala\Romania"
"Nu stiu exact cum se numeste misiunea astrala a lui Nebunel insa individul asta a reusit sa tepuiasca multa lume la viata lui. A inceput cu oamenii mai usor de fraierit, in speta cu Ion Tugui, un individ cu pasiuni si intentii bune dar foarte naiv pentru un jurnalist. In ”Sapte Ani Apocaliptici”, Contele Incapucciato, pe-atunci un pierde vara de vreo 21-22 de ani abereaza despre calatoria lui in Shambala, fictivul oras din interiorul Terrei in care a patruns prin Tibet. Acelasi individ frecventeaza si MISA in perioada si debiteaza la aceeasi ”Lumea Misterelor” despre conspiratia extraterestra si despre conexiunea www – 666 – rase malefice-diavolestei de extraterestri. A mai scuipat ulterior niste carti despre importanta evolutiei spirituale. Recomand tot aici o carte de neurologie si psihiatrie practica.
Contele e fix langa Melfioara (penultimul din dreapta) in fotografia asta.
Misiunea astrala : Cum maestrul este sustinator al sus numitei fiinte superioare, misiunile lor coincid aproximativ desi din ce imi spunea cineva prin liceu, Contele Incapucciato are o mica problema cu cercurile si centrele energetice care lovesc Romania constant. Faptul ca individul este de multe ori apelat in stilul ”Contele nostru” ma face sa cred ca in marinima fiintei sale astrale el se imagineaza drept un conte spiritual al Romaniei."
sursa :
http://www.krossfire.ro/tag/melfior-ra/