View Single Post
Vechi 01.02.2011, 00:30:46
flyboy flyboy is offline
Member

Data înregistrării: 03.06.2010
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Iulita Vezi mesajul
Am incercat prin e-mail stiind ca cineva gestioneza casuta postala a parintelui, am incercat prin mamager-ul lui, am incercat sa-l sun la numarul lui personal, care mi l-a dat, in caz ca o sa am nevoie. Si cand am reusit sa vorbesc cu manager-ul lui, a spus ca i-a transmis doleanta mea parintelui, si nu avusese nici un raspuns concret de la el. De venit, n-am avut puterea, pentru ca in acel moment, sa ma ierte Dumnezeu, dar imi venea, odata ajunsa acolo, sa tip in gura mare, ca suntem inselati de acest preot. Dar m-am abtinut, pentru ca Dumnezeu, prin Pr Iustin Parvu, mi-a dat un duhovnic bun si iscusit, care m-a sprijinit si m-a sfatuit sa nu mai am de-a face cu el si sa ma rog pentru ratacirea lui, ca pana la sfarsitul vietii lui, Dumnezeu sa-l lumineze.Si familia mea a contribuit foarte mult la "ridicarea" mea. Si prin toti acesti oameni, Dumnezeu si-a facut mila de mine. Slava lui Dumnezeu pentru toate!
era bun sa fi mers in persoana si zic asta fiindca sunt sigur ca chiar daca ai simtit ca daca ai ajunge acolo ai fi tipat in gura mare, nu ai fi facut-o fiindca ai fi simtit pacea lui Dumnezeu. dar nu mai zi ca parintele in sus si in jos. Roaga-te si nu mai zi nimic. daca e ceva necurat asa cum sustii tu atunci oamenii o sa isi dea seama singuri.

Last edited by flyboy; 01.02.2011 at 00:34:43.
Reply With Quote