View Single Post
Vechi 31.01.2011, 23:34:18
Iulita Iulita is offline
Senior Member

Data înregistrării: 01.02.2010
Locație: Galati
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Iulita Vezi mesajul
Daca, erai cu adeavarat, pe acest forum, cu bune intentii si cu rugaciuni pentru mine, nu ma atacai de nenumarate ori si facandu-te ca nu pricepi din tot ce-am postat pana acum. Dar se vede ca este lupul imbracat in oaie, reprezentant a Pr. Pomohaci. Dumnezeu sa va lumineze, pana cand sunteti inca in viata. N-am pentru ce sa-mi cer scuze public, si daca am avut de ce, am facut-o (in postarile mele) pentru ce am crezut de cuviinta. Dar nu vii tu, cu afirmatii de tipul celor postate de tine si contrazici persoane care stiu (cu exceptia celor care dar au auzit dar n-au dovezi), din surse sigure, ce este cu acest preot. Ti-a dat si tie vreun audi???
Si mai ales ca lumea nu e incuiata ca s-o poti duce tu cu presul, cum incerci tu sa faci acum. Toata lumea a vazut ce-a facut Pr Pomohaci, s-au scandalizat crestini si mari duhovni, la ora actual, inca in viata. Si cu problema mea personala care am trait-o pe pielea mea si am suferit pentru asta aproape trei ani de zile, nu vii tu sa ma contrazici, cu postari de doi lei, ca n-are si n-o sa aiba nici o influienta asupra crestinului treaz, care stie despre ce este vorba.
Dumnezeu sa te lumineze!!
Reply With Quote