View Single Post
Vechi 31.01.2011, 19:09:00
Iulita Iulita is offline
Senior Member

Data înregistrării: 01.02.2010
Locație: Galati
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de tigerAvalo9 Vezi mesajul
Eu cred ca pe aici miroase a acuze nefondate si nedovedite...Dovezi dragii mei ,dovezi pentru ca astea par a baliverne.Mie mi se pare un om extraordinar(si nu am fost la el).
Nu aruncati cu pietre
Un crestin care-i lua interviu Parintelui Ilie Cleopa despre ce a mai patimit el cu pustie cu diavolii, la un moment dat, Pr Cleopa ii spune: "Du-te si tu si vezi!". Sper ca, din toata inima, ca am citat exact replica Parintelui. Ei, draga frate, imi vine in gand, sa-ti zic si eu tie: " Du-te si tu la Pr Pomohaci si vezi". Si sper, ca daca te vei duce, sa nu te alegi cu diavolul in carca ta, incat de abia s-o mai duci. Si atunci, o sa ai dovada personala ca sa nu mai ceri de la altii, cu ingamfare: DOVEZI. E destul sa cercetezi ce face Pr Pomohaci cu invataturile ortodoxe, ca sa vezi dovezi.
"Cele mai grele de tine nu le cerca si cele mai tari decit tine nu le cerceta. Cele ce ti s-au poruncit tie, acestea cugeta, pentru ca nu-ti sint de treaba tie cele ascunse. Intru prisoseala lucrurilor tale nu iscodi, pentru ca mai mult decit intelegerea omului s-au aratat tie. Caci pre multi au inselat gindul lor, si in socoteala rea au lunecat cugetele lor.” (Intelepciunea lui Isus Sirah, III, 20-23)

"Cercetați Scripturile, că socotiți că în ele aveți viață veșnică. Și acelea sunt care mărturisesc despre Mine. " (Ioan 5:39)
sau:
"Iubiților, nu dați crezare oricărui duh, ci cercați duhurile dacă sunt de la Dumnezeu, fiindcă mulți prooroci mincinoși au ieșit în lume. " ( I Ioan 4:1)

Doamne ajuta la toata lumea!
Reply With Quote