Citat:
În prealabil postat de danyel
Eu am subliniat ca nu sunt de acord cu prezenta lui Pustan intr-o biserica ortodoxa dar ceea ce accentuam eu e ca din punct de vedere al impresiei imediate asupra celor prezenti nu cred ca prezenta lui a avut repercursiuni negative gen parasirea ortodoxiei de catre membrii acelei parohii etc
|
Vezi ca te contrazici in ceea ce vrei sa transmiti pe forum. Daca tot ai subliniat ca nu esti de-acord cu prezenta lui Pustan intr-o biserica, ce rost mai are sa mai adaugi, ca Pustan n-a facut Evanghelia ci doar a predicat sau ca tie nu ti-a dat impresia ca aceasta prezenta a acestui penticostal, n-a avut repercursiuni negative asupra membrilor a acelei parohii?? Dar stii tu, ca n-a avut?? II cunosti pe toti membri a acelei parohii?? Bai fratilor, nu mai vorbiti in nestiinta de cauza, veniti cu ceva concret si nu doar sa ne bagam in seama, la postat, ca doar ma plictisesc daca nu postez. Si statistica cand se face, se evalueaza mai intai, se cauta, etc. nu se arunca opinii fara sa ne dam seama ca putem sminti pe "cel mai mic dintre noi".