Citat:
În prealabil postat de danyel
Bine acuma hai sa facem interpretari filosofice
Eu vb aici exact de partea practica si de impactul imediat, Pustan nu a slujit Liturghia nici nu a predicat despre vorbirea in limbi a penticostalilor nici impotriva icoanelor, ba mai mult la un momendat ii indeamna pe credinciosi sa fie prezenti si la Vecernie nu doar la Liturghie
In practica nu a existat nimic grav
|
Mai frate!!! Tu te auzi cand vorbesti? Sigur, nu. Ce rost are sa faci analiza asta detaliata: ca Pustan n-a slujit Liturghia, n-a predicat despre vorbirea in limbi a penticostalilor, s.a.m.d. Reveniti-va fratilor!!!! Ce rost are aceasta analiza? Ca a predicat sau nu, a facut Liturghia sau nu. Simplificati-va gandirea, ca diavolul va amageste de habar nu stiti ce e cu voi. Eu atat gandesc: Baaaaa, ce cauta ala in biserica ortodoxa???? Atat imi pun intrebarea.Daca s-a lepadat de credinta lui pierzatoare si s-a botezat ortodox sau are intentia si a venit sa asculte cu adevarat Cuvantul lui Dumnezeu, DA. Dar nu pentru predica, frate. Pai ce credibilitate mai da acest preot care reprezinta Biserica Mama, pentru care motiv, crestinismul a suferit 300 ani persecutati si omorati? Pentru ce s-au sacrificat atat si atatia, si multi altii? Pentru asta??? Ce spun Sf Parinti despre acesti lupi??? Uite asa va amageste diavolul: "HAI, MA ca n-a facut cine stie ce, doar a predicat saracul, nici macar n-a facut Liturghia". Dar cand o sa faca Liturghia, ce-o sa spui???" Hai ma, ca a facut Liturghia ca sa se roage cu noi ca vorba aia, porunca este sa-ti iubesti aproapele, sa-l lasam si pe el ca si el e suflet, nu". Asa-i, nu? Baaaaa, Dumnezeu ne vrea adevarati soldati a lui Hristos ma, si nu mamaligi si caldicei in credinta. Pai asta inseamna, din punctul tau de vedere, sa fii tare in credinta???' Ca vorba aia, dracul nu-i asa de negru, nu?? "La tara merge". Ca sa nu te mai arunci la postat pe forum ca sa-i induci si pe altii in pierzare care sunt la inceput de drum duhovnicesc, cerceteaza cu atentie Evanghelia si Scrierile Parintilor sa te intaresti mai bine, nu sa arunci vorbe-n vant. Si Evanghelia cand o citesti, si simti ca, constiinta iti sesizeaza ca nu iti este clar un verset, nu nascoci cu mintea ta ci cauta un duhovnic iscusit sa te lamureasca.
Doamne ajuta din toata inima tie, si la toata lumea!