Subiect: o mica rugaminte
View Single Post
Vechi 31.01.2011, 09:23:08
o nestiutoare_
Guest

Implicit

Citat:
Īn prealabil postat de Melissa Vezi mesajul
Trebuie sa fii curajoasa, sa nu te lasi,sa lupti,sa nu iti pierzi speranta!Profita de timpul acesta in care esti la pat si umpleti sufletul de Dumnezeu.Citeste mult,roaga-te, mai stai de vorba si cu noi,aici,daca te simti singura..Curand ai sa poti merge si o sa ai atatea de facut, ca n-o sa mai ai timp nici de noi si nici de citit (decat de invatat ,ca o sa ai examene multe si grele la Farmacie! )
Eu cred din tot sufletul ca Dumnezeu si Maica Sfanta, nu te vor lasa! Tu de ce sa nu crezi la fel?Am sa ma rog pentru tine si multi de aici o vor face!Ai grija acum doar de sufletul tau si lasa-ti trupul si durerea in mainile Lui! :-)
Doamne ajuta!
Frumoasa incurajare,Melissa!
Domnul sa te ajute,Andreea si sa te intoarca din nesanatate in sanatate!Fie ca Preacurata Sa Maica,Nascatoarea de Dumnezeu si pururea Fecioara Maria sa mijloceasca in tot ceasul pentru tine!Amin.
Nu iti pierde speranta si treci prin siferinta cu capul plecat,dar cu sufletul cugetand la Dumnezeu.
Sa ne auzim cu bine,ca si o fericita,sanatoasa, si cu sufletul luminat de Dumnezeu studenta la Farmacie.
Domnul sa te ocroteasca!Amin.
Reply With Quote