Subiect: sfinti catolici
View Single Post
Vechi 31.01.2011, 08:36:49
nutucutu nutucutu is offline
Senior Member

Data înregistrării: 07.08.2010
Religia: Catolic
Implicit

Citat:
În prealabil postat de catalin2 Vezi mesajul
Pe youtube de exemplu se pot vedea imagini cu aproape toate moastele catolice. Trecand peste faptul ca probabil majoritatea au masti de ceara, totusi nicuna nu arata ca acele sfinte moaste ale Sfantului Stefan sau a tuturor sfintelor moaste.
Pe you tube se afla moaste si din primul mileniu, verificati mai bine. Inainte de a presupune ca au masti de ceara, va rog sa verificati.

Citat:
Din fericire nu putem spune asta, pentruc a sfintele moaste ale ortodocsilor sunt exact ca cele din primul mileniu, iar daca cititi o minune nu stiti daca e din secolul patru sau secolul douazeci. Nu intalniti nici bilocatii, nici raniri sau stigmate, nici stari de transa.
Va sugerez sa cititi macar viata unui sfint, oricare, si sa nu vorbiti numai din auzite.

Citat:
Eu imi doresc sa ajung acolo unde sunt Sfintul Nicolae, Sfanta Ecaterina, Sfantul Dimitire, Sfantul Gheorghe, Sfanta Maria Egipteanca, dar si Sfanta Paraschieva sau Sfantul Nectarie. Oare de ce catolicii nu prea cunosc sfintii din primul mileniu, ci doar cei de dupa Schisma? Din moment ce am spus ca ma indoiesc ca acei sfinti catolici au ajuns in Rai, va dati seama ca nu doresc sa ajung in alta parte. Si eu va doresc, atat cat mai este timp sa alegeti, sa nu ajungeti in alta parte decat in rai. Dar asta depinde de alegerea dvs.
Va doresc succes. Si o viata inchinata Lui Dumnezeu. Iarasi faceti afirmatii gratuite:"oare de ce catolicii nu cunosc sfintii dinainte de marea schisma?". Dumneavoastra ii cunoasteti? Noi ii avem in calendar, atit pe cei nascuti in Orient cit si pe cei din Occident. Vreti cumva sa ma apuc sa-i enumar si sa va dau si datele din calendar cind sint sarbatoriti? Daca da, pot sa va dau aceste date.
Reply With Quote