Citat:
În prealabil postat de nutucutu
Nu prea imi dau seama cite moaste catolice ati cintarit dumneavoastra, la propriu, ca sa va dati seama de autenticitatea lor. Daca acesti sfinti, ale caror trupuri nu sint putrezite, ne raspund la rugaciuni, asta inseamna ca Dumnezeu ne confirma inca o data sfintenia lor.
|
Pe youtube de exemplu se pot vedea imagini cu aproape toate moastele catolice. Trecand peste faptul ca probabil majoritatea au masti de ceara, totusi nicuna nu arata ca acele sfinte moaste ale Sfantului Stefan sau a tuturor sfintelor moaste.
Citat:
PS Referitor la sfintul Stefan al Ungariei, as putea spune si eu ca este, probabil, ultimul sfint ortodox
|
Din fericire nu putem spune asta, pentruc a sfintele moaste ale ortodocsilor sunt exact ca cele din primul mileniu, iar daca cititi o minune nu stiti daca e din secolul patru sau secolul douazeci. Nu intalniti nici bilocatii, nici raniri sau stigmate, nici stari de transa.
Citat:
Deci, daca dupa moarte imi doresc sa ajung undeva, imi doresc sa ajung exact acolo unde se afla sfinta Tereza de Avila, sfintul Padre Pio, sfintul Ioan Bosco, sfintul Ioan Maria Vagney, sfintul Francisc de Asissi....si toti ceilalti sfinti catolici, cu sau fara trupuri neputrezite.
|
Eu imi doresc sa ajung acolo unde sunt Sfintul Nicolae, Sfanta Ecaterina, Sfantul Dimitire, Sfantul Gheorghe, Sfanta Maria Egipteanca, dar si Sfanta Paraschieva sau Sfantul Nectarie. Oare de ce catolicii nu prea cunosc sfintii din primul mileniu, ci doar cei de dupa Schisma? Din moment ce am spus ca ma indoiesc ca acei sfinti catolici au ajuns in Rai, va dati seama ca nu doresc sa ajung in alta parte. Si eu va doresc, atat cat mai este timp sa alegeti, sa nu ajungeti in alta parte decat in rai. Dar asta depinde de alegerea dvs.