Subiect: povestea mea
View Single Post
Vechi 30.01.2011, 21:05:54
vultur77's Avatar
vultur77 vultur77 is offline
Member

Data înregistrării: 22.11.2010
Locație: Maramures
Religia: Ortodox
Trimite un mesaj prin Yahoo pentru vultur77
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Simonik Vezi mesajul
Buna, sunt noua pe acest site. De cateva luni m-am despartit de prietenul meu dar nu pot sa ma obisnuiesc cu acest lucru. L-am iubit foarte mult dar el s-a dovedit ca m-a mintit tot timpul relatiei.De cand ne-am despartit sunt foarte trista si ma tot macina gandul ca poate eu am gresit. Spuneti-mi va rog ce sa fac ca sa-mi revin, sincera as vrea sa ma impac cu el dar nu stiu daca acest lucru mai e posibil. Am ajuns sa cred ca nu am noroc in dragoste, si sa ma intreb cu ce oare am gresit in viata aceasta de imi da Dumnezeu atata suferinta.
De ce sa te mai impaci cu cineva care te-a mintit tot timpul?Caci daca te vei impaca tot in minciuna vei trai si pana la urma tot acolo ajungi,asa ca mai bine sa suferi acum decat sa iti pierzi timpul si sa suferi oricum mai tarziu.Dar iti spun o cale care iti poate usura suferinta:HRISTOS.Cauta-l cu ravna caci EL este IMPARATUL CERESC,MANGAIETORUL,DUHUL ADEVARULUI,CARE PRETUTINDENEA ESTE SI TOATE LE IMPLINESTE.
Daca esti fecioara, si printre altele, motivul care a dus la despartirea voastra este si acela ca ai vrut sa iti pastrezi fecioria atunci ar trebui sa multumesti lui DUMNEZEU si sa nu mai fii suparata!!!Sper sa iti pastrezi fecioria pana ce vei gasi sotul potrivit,dar sa ai grije sa ti-o pastrezi si pe cea sufleteasca,nu numai pe cea trupeasca!!!

Cat despre faptul ca barbatii nu mai apreciaza faptul ca femeile sunt fecioare,tin sa te anunt ca te inseli amarnic.DA,privind din prisma unui barbat desfranat,acesta va fii dezamagit ca nu poate sa isi satisfaca poftele trupesti,dar TU sa stii ca mai exista si cealalta categorie de barbati care ti-ar saruta picioarele si te-ar respecta o viata intreaga pentru faptul ca ti-ai pastrat fecioria.ASA CA nu deznadajdui,acum este momentul cel mai prielnic sa te apropii de HRISTOS si daca aceasta este problema ta NU UITA ca EL este CEL care TOATE LE PLINESTE si daca vei stii sa il rogi,la timpul potrivit iti va da si barbatul de care ai nevoie.
Caci trei sunt care marturisesc in cer:Tatal,Cuvantul si Sfantul Duh,si Acestia trei UNA sunt.http://www.youtube.com/watch?v=eAQhw...eature=relatedhttp://www.youtube.com/watch?v=7ERVv...eature=related
Reply With Quote