View Single Post
Vechi 27.01.2011, 20:54:39
bairstow bairstow is offline
Senior Member

Data înregistrării: 11.08.2010
Implicit

tricesimusquintus e un indoctrinat si nu ai ce sa faci cu el! Daca un ortodox respecta duminica, dar pentru un adventist din alta zona geografica este sambata ortodoxul pacatuieste chiar daca vorbim de acelasi timp! Daca biblia vorbeste: Nimeni, dar, sa nu va judece cu privire la mancare sau bautura, sau cu privire la o zi de sarbatoare, cu privire la o luna noua sau cu privire la o zi de Sabat,Col.2:16 el va spune ca nu e sabatul cel dat de Dumnezeu si nu stiu ce sarbatoare din Vt! Dar daca ne gandim logic primii crestini erau dintre neamuri majoritatea. Cand citeau ei acest pasaj stiau ei ca acest sabat nu e sabatul decalogic si altceva? Apoi nu ar fi fost mai simplu, mai ales ca Dumnezeu presupunem ca stia ca sambata v-a fi cicase schimbata cu duminica, sa spuna prin gura apostolului : cu privire la o zi de Sabat ceremonial ? Si apoi sa adauge : dar sa nu faceti confuzie cu adevaratul sabat! Sabatul decalogic ramane in picioare! Valabil!
Desigur ca daca studiezi ideea adventa observi ca ...Nu dar sa nu zicem asta. E ceva de genul Tata-l ii da masina copilului cand e beat si nu are permis!
Deci eu vreau sa renunt deoarece am inceput sa vad o mare amagire peste tot!O sa vad in curand biserica homosexuala a sfintilor ramasi! dar nu numai ca o sa o vad dar o sa imi bata si la usa !...

Last edited by bairstow; 27.01.2011 at 20:57:32.