View Single Post
Vechi 27.01.2011, 13:21:49
vidoveczandrei's Avatar
vidoveczandrei vidoveczandrei is offline
Senior Member

Data înregistrării: 04.02.2010
Locație: oradea
Religia: Ortodox
Trimite un mesaj prin Yahoo pentru vidoveczandrei
Implicit

Citat:
În prealabil postat de tricesimusquintus Vezi mesajul
Ce ciudat sună "Biblie eretică"! Parcă am vorbi despre "Biblia veselă" a unui autor ateu sovietic (nu-i știu numele, dar nici nu contează), ori de "Biblia satanistului"...

Am auzit acum câțiva ani de o experiență interesantă. O femeie a găsit la gunoi o Biblie (aruncată probabil tot de un necinstitor al Cuvântului Divin ca tine), a curățat-o și a citit-o. La început din curiozitate, mai apoi cu nesaț, fiind copleșită de lumina ce i se descoperea din paginile ei zi de zi. Fără îndrumarea unui duhovnic, fără să fi citit vreo pagină din Sfinții Părinți ori din alte lucrări religioase, a început să trăiască tot ceea ce descoperea în Cuvânt. După o vreme, fără să fi cunoscut vreodată un adventist, s-a interesat dacă mai există cineva care să păzească sabatul așa cum citea ea în Scriptură și cum experimenta ea însăși binecuvântarea legată de aceasta... Astăzi este o soră de-a noastră.

După o atentă analiză a acestei probleme, ar trebui să te întrebi asemenea ucenicilor de pe vremuri: "nu cumva chiar eu sunt în această situație?" (Mat.26,22).
te rog frumos sami spui daca Biserica Adventista vad anumite prefigurari in Biblie,de exemplu la Noe,fiindca Sfintii Parinti au vazut prefigurari.Si sa ne spui.
"Cand e vorba de lucruri trecatoare si pamantesti, suntem sarguitori si ravnitori, dar cand putem agonisi atat de usor pe cele netrecatoare si vesnice, noi intarziem si trandavim."Sfantul Ioan Gura de Aur

Last edited by vidoveczandrei; 27.01.2011 at 13:29:02.