Citat:
În prealabil postat de Tuty2010
Cum nu sunt minuni in BC domnule Catalin? Cand v-ati informat ultima data referitor la acest lucru?
De ce nu va informati inainte de a afirma neadevaruri?
Cand ati citit ultima data o carte referitoare la sfinti catolici?
Cand ati avut rabdare sa parcurgeti singur vietile sfintilor catolici? Dati-mi exemple despre sfinti catolici a caror scrieri le-ati parcurs si le stiti bine.
Cat despre aparitii ar fi bine sa va informati de asemenea. In primul rand conteaza care aparitii sunt aprobate si care Nu.
Ia vedeti aparitiie din Rwanda, in care Fecioara Maria a prezis in detaliu genocidul din 1994.
http://www.youtube.com/watch?v=d8GXf...eature=related
http://www.youtube.com/watch?v=8Iynyphb7sI
|
Crezi ca scriam asa ceva doar pentru a scrie ceva? Exista doua feluri de minuni. Catolicii pierzand harul nu au mai putut deosebi minunile de la Dumnezeu de cele de la vrajmasul. De fapt nici nu mai aveau ce deosebi, prin pierderea harului au plecat si minunile de la Dumnezeu. Asa ca minunile catolice sunt asemanatoare cu cele din alte religii si deosebite de cele din crestinism (primul mileniu si ortodoxia).
Eu am mai scris despre aceste lucruri. Va dau un singur exemplu: bilocatia. Aceste fel de minune apare la hindusi, yogini, spiritisiti si niciodata la vreun sfant in primul mileniu sau in ortodoxie. In schimb apare la multi sfinti catolici.
Nici nu poate aparea o asemenea minune in crestinism, pentru ca in doua sau mai multe locuri poate fi doar Dumnezeu, care e singurul ce are aceasta calitate. Daca un om este in doua locuri unde se afla sufletul sau, in care corp? Ca nu este o imagine in oglinda, fiecare corp face alta activitate.
In schimb aceasta apare in conceptiile panteiste care spun ca divinitatea este in orice lucru.
Putem continua si cu stigmatele, inexistente in crestinism. Adica sunt eixistente, dar sub forma ca ingerul cazut creaza rani. Si in cazurile din paranormal, unor omanei care au o prezenta malefica in casa le apar instantaneu data rani fara sa se raneasca ei insisi.
De asemenea,moastele catolice sunt aproape intotdeauna trupuri perfect conservate. Dar sfintele moaste nu arata deloc asa, sunt uscate, au culoare bruna auriu si miros a mir. Si catolicii au sfinte moaste din primul mileniu, deci acestea sunt cel mai probabil conservate.