Citat:
Īn prealabil postat de mirelat
Multumesc draga Alin pentru detalii. Sincer, nu m-as grabi sa trag concluzii, pentru ca nu stim daca nu cumva acei americani nu erau chiar preoti ortodocsi. Sa stii ca ortodoxia chiar a ajuns si aici in America.
Uite cateva poze, ca sa te convingi.
|
fi convinsa ca stiam de mult acest lucru care nu ma mira deloc despre preotia ortodoxa americana pt mine nu e noutate.
uite in urma discutiilor ce au avut loc pe crestin ortodox forum a disparut anuntul ce era[stai linistita incriminatoriu] dar erau pastori sectari nu preoti, biserica incrimina aceasta atitudine.
alt-fel iti dadeam trimitere unde sa cauti anuntul ca sa te convingi.in ce priveste ortodoxia americana stiu de ia,chear un parinte monah[duhovnicul meu]este plecat de multi ani in america.invatatorul meu a spus:spuneti adevarul si veti fi liberi, Domnul si Mintuitorul meu stie ca eu nu spun altceva decit ce stiu.ca sa poti sa te convingi despre ce se intimpla la mosuni cind vi in tara lasa pt. putin timp insorita oltenie si vino la noi in ardeal sa vezi ce se intimpla la mosuni[nu cu idei preconcepute ci cu inima deschisa catre Domnul]si ai termen de comparatie intre preotia americana si cea increstinata de insus apostolul Andrei nu spun ca nu e buna preotia de acolo dar aici trairea pare a fi mai mai intensa.