Citat:
În prealabil postat de Iosif77
Daca-i asa treaba, atunci il las pe colaps al-III-lea sa conduca ritualul arderii publice a Cuvantului lui Dumnezeu.
Iar ajutoarele sale (nu le mai dau numele, se stiu ei) ar putea sa treaca la arderea dracilor. Adica a romanilor care au avut nenorocul sa se nasca in familii neortodoxe.
|
Poate să fie și al 127-lea dacă sunt dat afară de oameni suspecți din motive suspecte...
Doamne ferește, drept cine mă iei pe mine aci? Eu să ard Cuvântul lui Dumnezeu? Ferească Sfântul, eu ard doar stârpiturile ăstea drăcești.
Atitudinea mătăluței e exact atitudinea de sectant, adică gata când auzi cutare lucru oleacă prea aspru pentru gusturile dumitale, gata să vină inchiziția! Să vină cavalerii teutoni! Cruciadă! Spânzurători, rugul cu foc, ceaunul cu apă clocotită, toată treaba, nu-i așa?
Eu cred că voi sunteți cei cu probleme. Am pomenit eu vreodată de cele de mai de sus?
Am pomenit simplu doar despre arderea mizeriilor, căci gunoaiele dacă nu le arzi se adună și se împuțesc.
Și aici nu e vorba de casa cuiva, sau de locuința noastră lumească, ci de însuși sufletul nostru, care dacă se întinează nu-i așa de ușor să-l cureți ca să-l dai cu Dero sau Cilit Bang și gata hop-țop e curat așa cum faci cu celelalte lucruri.