Bine ai revenit Adriana la religia ortodoxa. Nu stiu cum administratorii nu inchid acest subiect dar in fine!
Cat despre ce scrii tu si dai exemplu din 1 Petru 2,9. Voi insa sunteti o semintie aleasa, o preotie imparateasca, un neam sfant, un popor pe care Dumnezeu Si l-a castigat ca sa fie al Lui, ca sa vestiti puterile minunate ale Celui ce v-a chemat din intuneric la lumina Sa minunata; sa reamintim ca aceasi carte reaminteste ca Fiilor duhovnicesti supuneti-va preotilor! 1 Petru 5 ,5 Deci sunt trepte superioare si inferioare la preotime!
Apoi nu am auzit ca in Vt femeia sa fie preot dar iata ce spune biblia:Iesire 19, 5. Deci, de veti asculta glasul Meu si de veti pazi legamantul Meu, dintre toate neamurile Imi veti fi popor ales ca al Meu este tot pamantul;
6. Imi veti fi imparatie preoteasca si neam sfant!" Acestea sunt cuvintele pe care le vei spune fiilor lui Israel".
Deci teoria ta cade deoarece Israel a avut numai preoti barbati! Confuzia este ca noi toti suntem preoti dar numai unii oficiaza slujba!
P.S atata timp cat ai idei sectare nu stiu de ce te mai numesti ortodoxa! Ca sa inseli?
P.S2 biblia asta cred ca e impotriva femeilor deoarece nici o femeie nu a scris in ea dupa cate stiu eu. Sau mai sti poate vi tu cu o idee noua si invinuiesti biserica!
Last edited by bairstow; 25.01.2011 at 10:33:23.
|