View Single Post
Vechi 25.01.2011, 10:03:40
Adriana3 Adriana3 is offline
Banned

Data înregistrării: 12.01.2010
Locație: Turma Bunului Pastor
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de heaven Vezi mesajul
Pai cam in toate domeniile lucrau la inceput numai barbati pentru ca societatea era de asa natura,de aceea nu mi se pare atat de relevant acest aspect.
Femeia si barbatul au fost creati intr-o relatie de complementaritate care conduce catre unitate,nicidecum de competitie,subordonare etc .Cred ca si intr-un astfel e caz,precum cel de pe topic,ar putea exista asa ceva si cred ca si exista destule exemple: preoti care slujesc,iar sotiile lor sunt implicate in viata comunitatii,mai ales a femeilor din ea,se ocupa de acte de caritate,asistenta sociala etc,completandu-se astfel unul pe celalalt.
Si mi se pare minunat ca cei doi sa impartaseasca o astfel de misiune,fiecare avand rolul sau.
Nu stiu daca parerea mea este cea mai grozava,insa asa vad eu o armonizare a celor doua fapturi minunate create dupa chipul si asemanarea Tatalui Ceresc:barbatul si femeia!
Deacord, dar cu conditia sa fie UN ROL LIBER ALES de fiecare DUPA APTITUDINILE fiecaruia, si NU IMPUS PE BAZA DE PREJUDECATI ca daca ai un sex atunci automat ai aptitudinile x si y si ca atare esti obligat sa faci musai meseria cutare, si fara sa ai nici un drept sa iti influentezi cadrul in care lucrezi ci sa iti fie IMPUS TOTUL din afara doar pentru ca ai cromozomi XX si nu XY...