View Single Post
Vechi 25.01.2011, 09:58:10
Adriana3 Adriana3 is offline
Banned

Data înregistrării: 12.01.2010
Locație: Turma Bunului Pastor
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de anna21 Vezi mesajul
Preotul care-si duce fiica in altar?
Eu cred ca nu exista preot ortodox care ar face asa ceva.
Cred ca orice om intreg la minte stie ca isi atrage mai degraba un blestem decat o binecuvantare facand astfel.
Poate ca exista preoti slabi, pacatosi, putin pregatiti pentru a-si conduce turma.. dar preoti care-L sfideaza cu buna stiinta pe Dumnezeu? Nu prea cred.
Pai ce urmeaza? Sa-si ia micul dejun pe Sfanta Masa din altar?
Cred ca d-ra Adriana NU este ortodoxa, iar aceasta poveste inventata are scopul de a ne "scutura", pune intrebari etc... Bla bla.
Ce este mai simplu, sa veniti cu judecati ca as fi mincinoasa (ca inventez) sau sa incercati sa vorbiti direct cu dansul? Pentru ca nu este personaj din povesti, ci este un om in carne si oase, si da, si-a dus fiica in Altar dupa cum scrisesem intr-o postare anterioara si anume ii zisesem ca in Romania femeile nu au voie sa intre in Altar asa ca mi-a raspuns ca si asta l-a socat cand a aflat, dupa care i-am spus ca de exemplu la Botez preotul intra in Altar doar cu copii de sex masculin, la care a raspuns ca si asta l-a socat, dar ca el, cand si-a Botezat fata, a intrat cu ea in Altar pentru ca Iisus a venit pentru toata lumea. Nu stiu daca ai citit deja o postare anterioara in care scrisesem acest lucru. Dupa cum vedeti, nu este vorba de nici o sfidare ci de credinta ca Iisus a venit si pentru fete, nu numai pentru baieti, asa ca fiti pe pace ca i se va face dupa credinta sa, adica va merge direct in Rai pentru ca le-a iubit mult si pe femei, nu numai pe barbati. In Rai merg cei care isi iubesc aproapele, iar aproapele nu sunt numai barbatii ci si femeile