Citat:
În prealabil postat de Dumitru73
Pana la izgonirea lui Adam din Rai nu s-au inmultit, desi traditia afirma ca ei au stat destul de mult acolo.
|
Nu am auzit pana acum o astfel de traditie. Ne poti specifica o sursa care aminteste acest lucru ?!
Citat:
În prealabil postat de Dumitru73
Miturile sunt cele care nu au dovezi. Ori teoriile stiintifice cam au.
|
Evolutionismul are atat de multe lipsuri... dar se prefera inca a se pune in fata cuvant "dovezi".
Este mai mult o teorie, decat o realitate stiintifica indubitabila.
Cum s'a ridicat omul in doua picioare ? De ce nu are omul par ? Sunt numai doua intrebari carora nu li s'a gasit raspuns.
Citat:
În prealabil postat de georgeval
Invatatura Sfintilor Parinti ne descopera ca starea paradisiaca a durat putin, ca dovada ca omul nu s-a inradacinat in bine. Daca omul primordial se inradacina in bine pacatul nu se mai infaptuia, crestea duhovniceste in comuniunea cu Dumnezeu.
|
Subscriu si eu acestui cuvant.
Citat:
În prealabil postat de Miha-anca
Intrebarea e daca in rai exista timpul. Pe pamant exista.
Stim ca Adam a dat nume animalelor, cat timp a stat in rai. Cam cat timp i-a luat acest lucru?
Poate ca raportat la vesnicie, a stat putin; dar raportat la numarul zilelor noastre a stat mult.
|
Timpul a fost creat odata cu faptura.
Cand Dumnezeu a inceput a crea, atunci a aparut si prima secunda din istorie.
In rai exista deci timpul.
Intre ultima zi de creatie si alungarea din rai ar fi putut trece chiar si numai o singura zi, insa acest lucru nu este atat de important.