View Single Post
Vechi 24.01.2011, 08:31:40
Adriana3 Adriana3 is offline
Banned

Data înregistrării: 12.01.2010
Locație: Turma Bunului Pastor
Religia: Ortodox
Implicit pentru Bairstow

Imi explicati si mie ce se intampla si de ce ma acuzati pe nedrept??? Tu esti cel care mi-ai spus ca statusul la care te refereai este ceea ce scrie in dreapta, asa ca ti-am redat exact ceea ce scria in dreapta, si in dreptul meu si in dreptul tau. Pot sa stiu si eu de ce ma acuzi de mincinoasa? Cum adica dimineata nu apaream ortodoxa? Dar ce apaream??? Spune-mi te rog, ce apaream dimineata??? Ca m-am uitat si ortodoxa scria pe ecran!! Si inca te-am intrebat daca se poate sa iti trimit un print screen cu ceea ce se vede la mine pe ecran si nu ai raspuns, asa ca am adaugat la mesajul meu ca trebuie sa plec si daca mai ai ceva la care vrei sa iti raspund, iti raspund a doua zi, si erai inca on-line cand ti-am scris, ca sa gasesc astazi toata furia asta. Nu inteleg, ce-i cu atitudinea asta? Si daca tot este atat de important ce scrie in dreapta, pai la tine nu scrie nici ortodox nici altceva, asa ca pot sa stiu si eu ce anume esti? Sau poate mai corect este sa imi dau eu cu parerea despre ce esti tu si apoi sa te acuz de mincinos? Asta este reactia dumneavoastra obisnuita cand nu mai aveti argumente, sa aruncati cu noroi si sa ii faceti pe oameni mincinosi? Si inca si fara sa spuneti exact unde este minciuna, pentru ca eu nu m-am dumirit ce sustineti dumneavoastra ca scria dimineata in dreapta, acolo unde mi-ati spus sa ma uit! Ce scria in loc de ortodoxa la dumneavoastra pe ecran?? Ca la mine ortodoxa scria!! Si inca v-am si raspuns imediat! Sau poate doriti sa va aduc o hartie de la biserica ortodoxa unde am fost botezata (in 15 august 1976) ca sa vedeti ca sunt ortodoxa? Pot sa o fac si pe asta de indata ce ajung intr-o vacanta in tara. Poate asa o sa va ganditi de doua ori inainte de a acuza pe cineva de minciuna de aici inainte.