View Single Post
Vechi 23.01.2011, 23:59:05
mirelat
Guest

Implicit

Citat:
Īn prealabil postat de ioan_strainul Vezi mesajul
Daca ti-a spus prietenul tau care spui ca-i teolog inseamna ca este lege si neaparat trebuie sa fie adevarat , nu te supara Insa Biblia spune ( cercetati tot si luati ce este bun si de folos) iar daca ar fi cum spune prietenul tau teologul atunci inseamna ca el stie ceva concret sa posteze aici si sa ne lamureasca si pe noi cei mai putin studiati si cu mai putina carte ca deh, el este teolog si probabil ca lui si nu noua ne vorbeste Dumnezeu sau lui numai i s-a dat darul vederii inainte. daca-i asa spune-i sa ne lumineze si pe noi si sa ne arate judecata la care a fost si la care a asistat si pe acest Parinte l-a Condamnat Dumnezeu ca sa nu mai ratacim ascultand predicile lui si pricesnele cantate de el.
Daca nu vrea prietenul tau roaga-l macar pentru dragostea ta de prieten sa se sacrifice si sa nu ne lase in ratacire.
Mi-a fost cam greu sa citesc mesajul dvs, dar am facut eu corecturile de rigoare ca sa sune "mai pe romaneste".
Oricum, n-am prea inteles de ce va plangeti si ce nu va convine din ceea ce eu spusesem.

Acel prieten al meu, acum preot in Germania, tocmai ca zicea ca acest preot Pomohaci este inca preot, desi divortat, pentru ca nu i se poate imputa faptul ca l-a lasat nevasta.

In rest, pricesne, "mari minuni", predici ale pastorilor neortodocsi chemati sa predice in fata Maicii Domnului la biserica acestui preot... chestiune de gust si de toleranta. Mie nu-mi plac nici unele, pentru ca suna a fals.
Reply With Quote