View Single Post
Vechi 22.01.2011, 14:18:38
Traditie1 Traditie1 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 10.10.2008
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de cristian67 Vezi mesajul
Am ales poze din Romania,tara mea de dor pe care o iubesc atat de mult,asa cum e ea cazuta,cu tarani care nu exista in mintea unora,dar in mintea si inima mea exista,asa cum exista HRISTOS cel adevarat.Asadar,las loc pozelor venite din Polonia,Slovenia si altor state fara Dumnezeu si neortodoxe si care sunt facute din unghiuri mai bune.Oricum,orice inceput trebuie sa aiba si un sfarsit.Sunt profund trist,dar ma rog pentru fratii mei.In cea mai mare parte acest forum e loc de vrajba,contre,pareri contradictorii,argumentatii,care din pacate nu te vor lasa niciodata sa-L descoperi pe HRISTOS cel adevarat in inima ta.Ii las pe fratii mei pe care cred ca i-am bucurat,cu durere in suflet.Dumnezeu sa va ajute si sa va binecuvanteze cu Harul Sau!
Nu orice fel de patriotism e bun. Așa cum spunea Bernard Shaw, patriotismul e credința că patria ta e superioară pentru că ești născut în ea. Dar dincolo de această patimă (născută din mândrie), există și un patriotism practic, acela de a face ceva pentru țara ta.

Polonia e o țară cu oameni foarte credincioși (statisticile o arată) și din câte am auzit și foarte omenoși, ceea ce nu se poate spune despre români. Celelalte țări nu trebuie apreciate pentru credința lor majoritară ci pentru caracterul oamenilor și realitatea e că țările prezentate ne depășesc.

Probabil fotografiile din acele țări creau un contrast nefavorabil cu România, dar asta nu înseamnă să abandonezi efortul pe care îl făceai. Abandonul este al defect românesc. Iar diferențele de păreri sunt binevenite, fiindcă spiritul de turmă ne-a adus unde ne-a adus.

Eu nu o să abandonez ceea ce am început (decât dacă eventual voi fi banat). Cei care într-adevăr iubesc adevărul cred că vor înțelege ideea pe care vreau să o transmit. Voi posta de asemeni și imagini din România, fie că tu nu o s-o mai faci sau o să te răzgândești.

Last edited by Traditie1; 22.01.2011 at 14:35:03.
Reply With Quote