View Single Post
Vechi 22.01.2011, 00:18:22
bairstow bairstow is offline
Senior Member

Data înregistrării: 11.08.2010
Implicit

Adriana cred ca ai probleme grave de personalitate! Citesti canoanele dar nu te intrebi de ce nu au existat femei preot. Ce a zis Dumnezeu despre lumina? Ca e pusa sus sa lumineze! Deci Biserica a luminat si una din lumini este ca femeia poate prooroci in biserica dar nu poate fi aleasa preot!Apoi Pavel nu si-a corectat invataturile din Nt. Cand Petru a gresit a gresit inainte de formarea bisericii! Continui sa cred ca e un atac sectar( acest forum e vizibil la ora actuala cel mai popular) unde falsi ortodocsi iau apararea unor eretici!
Probabil ca si Iubiti-va unii pe alti se refera la homosexualitate apostolul confirmand prin aceasta ca homosexualitatea e buna mai ales ca femeia e la fel ca barbatul egala! Totusi nici din astia nu gasim printre martiri si sfinti! Chiar asa nu gasim femeie preot in toata istoria? Dar Dumnezu Iisus a spus ca va lumina biserica prin Duhul Sfant care va lamuri tot adevarul! Eu ma retrag acum nu se mai merita sa scrii ci doar sa te rogi. In curand o sa vina unii si o sa spuna ca Domnul Iisus a fost inecat ca asa spune Nt! Nu mai ma mir de nimic...

Last edited by bairstow; 22.01.2011 at 01:18:18.