Citat:
În prealabil postat de bairstow
Adriana din cate stiu eu Adrian e preot! Iate uita cum mai sare la gat si codana! Adriana din cate stiu eu ai scris mai demult ca biblia are greseli!
Apoi protestantii (codana e protestanta pun mana in foc numai o preotestanta pune astfel de intrebari aiurea) nu cred in faptele lor deoarece cred ca sunt condusi in tot cea ce fac de Dumnezeu!
In privinta femeii Nt (Adriana tu spui de Pavel ca gresea in privinta femeilor in biserica ) Nt e categoric. Desigur daca spunem ca Pavel a gresit ... Atunci de ce mai consideri ca Nt nu are greseli daca Pavel a gresit?
Eu ma retrag. Cat despre Andrei poate nu am inteles eu ce vrea sa spuna...E o moda in a te spovedii cat mai des dar bine e sa te spovedesti o ndata si bine!
|
Pai este foarte simplu. Hai sa iti arat altfel. Scrie tu o carte care sa contina fapte adevarate si in care sa arati cum un om a gresit ceva si cum apoi, dupa ce a mai crescut in intelepciune, a corectat ceea ce gresise anterior. Daca tu scrii aceasta carte si faptele pe care le relatezi in ea sunt adevarate, inseamna ca este cartea gresita din cauza ca relateaza greselile unor oameni? Asa si cu Biblia, este o carte in care sunt relatate fapte iar autorii faptelor au facut si greseli care apoi au fost corectate. Asta nu inseamna ca Biblia contine greseli, ci contine fapte reale ale unor oameni care au mai si gresit. Iar acesti oameni au fost sfintiti de Dumnezeu. Si unul dintre ei zice clar ca nimeni nu este fara de greseala, deci nici ei, singurul fara greseala fiind Iisus Hristos. Nu vad ce este atat de complicat.
Sau sa te intreb altfel: Petru a gresit cand s-a lepadat de Hristos? Nu poti sa zici ca nu a gresit, si este trecuta in Biblie greseala lui. Asta nu inseamna ca Biblia contine greseli! Si cand s-a lepadat, inca nu primise Duh Sfant, dar Biblia arata ca a mai gresit si dupa, relateaza aceste greseli. Asta nu inseamna nici ca Biblia este gresita si nici ca Petru nu a fost sfant din cauza ca mai si gresea. Daca ar fi sfinti doar oamenii fara greseala, pai cine ar mai fi sfant avand in vedere ca minte cel care zice ca este fara greseala, dupa spusele Sf. Ap. Pavel?
Daca Adrian este preot, pai ferice de el ca este! Sa il binecuvinteze Domnul sa fie un preot bun!! Si inseamna ca dansul stie mai bine ca oricare altul dintre noi ce binecuvantare este sa fie preot si tocmai de aceea, daca are iubire, nu ar trebui sa fie egoist si sa lase si pe altii sa se bucure de aceasta binecuvantare. Sau daca altceva ai vrut sa imi spui cu aceasta remarca, te rog sa imi specifici mai clar.