View Single Post
Vechi 20.06.2007, 18:18:38
vsovi vsovi is offline
Banned

Data înregistrării: 16.02.2007
Locație: har†>>>s'C'e'r
Religia: Ortodox
Implicit

Maria55:
"Citeste tot, nu pe sarite ! E drept iti ia ceva timp .
Iertarea e primita in dar de la Dumnezeu dar eu trebuie sa spun , da Doamne , vreau sa iert ,ajuta neputintei mele .
Toate-s de la Dumnezeu , daruri , eu trebuie sa fiu deschis , sa vreau sa le primesc ."

poate ca am sa citesc, dar imi este deocamdata suficient, shi da, asha cred shi eu ca e precum ai explicat si dumneata

Maria55:
"In legatura cu iertarea personala , Maica dadea un exemplu de o discutie cu un fost criminal :
Il intreba :"ce crezi ca-ti va zice Iisus la Judecata?" (din amintiri) .
Si el a raspuns : " ma va trimite in iad " .
Raspunsulei era " te va ierta " , la care el raspunde speriat
"nu ,nu vreau sa fiu iertat , vreau in iad " .
Deci nici el nu voia sa fie iertat , in cazul asta (de refuz ) nici Domnul nu te iarta ."

exemplul e foarte bun pentru a sublinia traumele de neiertat ale pacatelor, atat de mari sunt cand itzi dai seama, ca nici nu vrei a fi iertate ci vrei sa fie osandite, fiindca itzi dai seama ca meritzi shi tu ceva pentru relele respective, nici nu potzi sa-ti inchipui ca vei putea scapa, nu vrei nici tu sa scapi, nu te lashi fara sa-tzi iei pedeapsa, de aceea e shi greu a primi iertarea cu atat mai mult cu cat uneori nicimacar n-o ceri shi totushi o primeshti...

Maria55:
"Eu cand ma iert pe mine , de fapt Dumnezeu iarta in mine , (pe mine ).
Daca eu nu ma iert (Dumnezeu nu iarta ) inca , asteapta si bunavointa mea."

deci vrei sa spui ca te smereshti sa nu te osandeshti pentru a putea cere iertarea de la Dumnezeu "... asha cum shi noi iertam greshelile greshitzilor noshtrii..."

Maria55:
"Dar mai citeste daca esti interesat .Iertarea este medicamuntul nostru de vindecare , spun si din experienta .

Orice pacat ,al tau sau vina altuia e o tensiune care-mi macina sufletul .

Mult succes la lectura apoi mai zi ceva , dar nu din spirit de contradictie , OK ?

maria "

nu ash vrea sa te contrazic Maria55 ca nu am de ce shi nici nu e cazul sa-tzi produc traume fiindca mesajele dumitale sunt apropiate de ce stiu shi eu, chiar daca mai o iau pe aratura cateodata, insa pe altzii da-mi voie sa-i mai shi contrazic fara a fi totushi in spirit de contrazicere... ca asha doar ca sa contrazici pe cineva e ca un fel de umor negru... unii practica din pura simpatie iar cei mai ciudatzi o fac chiar fara sa-shi dea seama...
Reply With Quote