Citat:
În prealabil postat de AdrianAamz
Se pare ca ati cazut in derizoriu si acest topic s-a transformat intr-un fel de "Click" si "cancan".
Din cate citesc, de fapt d-na Adriana3 nu cunoaste nimic despre ortodoxie. Cand cineva spune ca in Biblie sunt greseli , deja e departe de tot de ortodoxie. Ca si acei pretinsi preoti ortodocsi din occident. Gandire sectara, ba mai rau, si gandire paparazzica...
|
Ati inteles gresit, nu Biblia este gresita, ci in Biblie sunt oameni care au facut si greseli. Dumneavoastra nu cunoasteti suficient Biblia. Una din greseli este vadita de Iisus insusi, alta de Sf. Ap. Pavel, dar nu in sensul ca interpretez eu ca ar fi greseala, ci se pronunta EI in aceasta directie, atunci cand Iisus ii zice Sf. Ap. Petru sa nu mai numeasca necurat ceea ce El a curatit, cand Sf. Ap. Pavel zice ca i-a stat impotriva lui Petru si relateaza toata intamplarea etc. Dumneavoastra cunoasteti aceste parti din Biblie? Stiti despre ce este vorba? Pentru ca sfintii au facut si greseli iar aceste greseli omenesti sunt trecute in Biblie. Nu Biblia este gresita chiar dimpotriva, este foarte bine ca a trecut in ea si greselile ca sa vedem ca om fara greseala nu exista, iar asta a spus-o oricum si Sf. Ap. Pavel! A spus ca cine zice ca nu are greseala, minte! Iar cuvintele lui s-a hotarat sa fie trecute in Biblie ca sa stim cu totii ca om fara greseala nu exista, fara sa insemne asta ca Biblia este gresita! Biblia face foarte bine ca arata ca nu exista om fara greseala, si face foarte bine ca relateaza greseli de ale sfintilor vadite ori de Iisus ori de alti sfinti! Dumneavoastra confundati termenii. Este ca si cum eu va spun ca la Tribunal merg oamenii care fac raul pentru a fi judecati iar Dumneavoastra trageti concluzia ca eu as fi judecat Tribunalul ca fiind ceva rau sau plin de oameni rai...