Vsovi,acesti Doi Sfinti Parinti Induhovniciti ai mei,la care ma spovedesc eu,mi-au spus clar ca nu trebuie sa ma rusinez cu cele ale Lui Dumnezeu, si prin urmare cu El,si cu ceea ce ne cere El,adica sa tinem post si asadar sa postesc,iar astfel poate si altii imi vor lua si urma exemplul,si astfel vor incerca sa posteasca si ei,atat trupeste(abtinerea si infranarea de la mancare,bautura,si altele care tin si sunt legate de trup)dar si sufleteste(daca se poate zice si asa,referitor la postul comportamental,la purtare,la tinuta),dar in momentul in care interveneau acele situatii delicate,in care eram rugata sa ma servesc cu mancare de dulce si cu cafea,eu nu stiam cum sa mai reactionez,ca sa nu creada ca din falsitate si prefacatorie tin postul,dar eu am vrut sa nu dau prilej la sminteala,cu toate ca numai cei smintiti se smintesc,dar eu nu stiam cum sa impac si varza si capra,asa ca am hotarat sa fac ascultare de cei doi Sfinti Parinti Duhovnici ai mei,prin care,de fapt,vorbeste Insusi Prea Bunul Dumnezeu,si nu imi este rusine cu Dumnezeu,asa ca nu mai vreau sa ma ascund cu El,caci cine se va rusina de Mantuitorul,si IL va tagadui,si Mantuitorul va face aceasta inaintea Tatalui,eu asa vad lucrurile,insa teama imi este sa nu care cumva sa gresesc, tinand post pe fata.Cu toate ca pentru mine conteaza,cel mai mult si mai mult,parerea Lui Dumnezeu,caci aceasta e cea mai importanta pt.mine,dar trebuie sa fac si ascultare de cei doi Parinti Duhovnici prin care ma sfatuieste si indruma Dumnezeu.
|