View Single Post
Vechi 20.06.2007, 14:48:48
vsovi vsovi is offline
Banned

Data înregistrării: 16.02.2007
Locație: har†>>>s'C'e'r
Religia: Ortodox
Implicit

aici chiar ca m-ai speriat daca tzi-au spus asha, fiindca tzinandu-l fatzish esti mai aproape de pericolul sa ajungi sa te fatzarniceshti, dar zicand asha cred ca au vrut sa spuna ca totushi cele curate nu au de ce a fi tzinute ca shi cum ar fi intuneric...
dar bine ca mi-ai spus ca eu eram orientat mai mult spre a le tzine ascunse, tainuite, ne facute publice .... dar asha acum mi-e mai greu, ca ajung sa ma laud sau sa fac parada de lumina... deci e greu sa fi cu lumina in bratze shi sa nu faci parada... imposibil... sa-l portzi pe Hristos... fara sa-l ascunzi, fara sa-l tainuieshti, fara sa-l protejezi... cred ca totushi trebuie purtat in taina in general shi trebuie sa te protejezi de slava desharta in general, dar daca spui ca ajungi sa mintzi sau sa-i insheli pe apropiatzi cand te intreaba una alta... poate ca asta e mai rau, ca defapt se posteshte la inshelari shi minciuni shi rautatzi shi e un post duhovnicesc shi nu o dieta, fireshte...

Oricum itzi multzumesc ca mi-ai amintit, prin asta, ca shi eu il cam tainui, il prea ascund pe Domnul Iisus Hristos de prieteni...???
Reply With Quote