View Single Post
Vechi 20.01.2011, 18:25:12
cristiboss56's Avatar
cristiboss56 cristiboss56 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 16.12.2006
Locație: Oricare ar fi vicisitudinile zilelor și anilor,oricare ar fi durata lor,vine ora răsplatei:BRĂTIANU
Religia: Ortodox
Smile

Citat:
În prealabil postat de Mihailc Vezi mesajul
Cu internetul se întâmplă cam la fel. Dacă ar intra o persoană onestă interesată de credință pe acest site și nu numai, ar crede pe bună dreptate că ortodocșii au înnebunit cu toții. Cam prea multe puncte de vedere concurente pentru o singură ortho-doxie!

Eu sper, că tot am pomenit de forum, că acest spațiu unde ne întâlnim fără să ne cunoaștem, să fie doar o stație sau punct de plecare în drumul fiecăruia spre Biserică și mai sper că mulți colegi care opinează aici mai des sau mai rar dar adesea divergent, să aibă curajul cânva să se vadă față către față. Altfel ne învârtim într-un mediu spectral și suntem ca spiritiștii că și ăia comunică cu cineva dar habar n-au cu cine .
Acest site , are audienta cea mai mare , si e normal sa apara vizitatori mai putin doriti , caci concurenta nu doarme ! Sa sti , ca ne-am mai vazut si fata catre fata , si pot spune ca netul e destul de inselator , caci cei pe care i-am intalnit in realitate sunt cu adevarat OAMENI BUNI , si mi-au lasat o impresie deosebita , cu unul din ei ma intalnesc aproape la fiecare Sfanta Liturghie ! Sunt Oameni deosebiti aici , si acest lucru m-a tinut atatia ani pe forum .