View Single Post
Vechi 20.01.2011, 15:20:38
Noesisaa's Avatar
Noesisaa Noesisaa is offline
Senior Member

Data înregistrării: 10.10.2008
Locație: Christendom
Religia: Catolic
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Adriana3 Vezi mesajul
Lamureste-ma te rog, bisericile ortodoxe si catolice trebuie sa predice ceea ce a zis Iisus ca trebuie predicat, sau nu? Ca daca nu, atunci intr-adevar nu am ce cauta in astfel de biserici. Dar daca da, pai atunci unde am zis altceva decat cuvantul lui Iisus ca sa iti permiti sa imi zici ca nu am ce cauta in astfel de biserici?...
Si Biserica ORtodoxa si cea Catolica cred ca sunt institutii divino-umane infiintate la 50 de zile de la Invierea Domnului Nostru acum 2000 de ani si prin pogorarea Duhului Sfant. In ceea ce predica Biserica se afla ceea ce Insusi Hristos vrea ca sa se predice prin simplul motiv ca cel care este capul Bisericii este Insusi Hristos care ghideaza Biserica prin Sfantul Duh. Daca tu crezi altfel, sau daca tu crezi ca adevaruri de credinta care ne-au fost transmise prin Sf Traditie a Bisericii, pot fi schimbate sau pot fi negate, atunci nu poti sa faci parte din vreo biserica apostolica pentru simplul fapt ca nu esti de acord cu ceea ce Biserica predica. Biserica fiind Mireasa lui Hristos, deci in stransa si intima legatura cu El.

A fi parte din Biserica lui Hristos nu este un drept dat oricui din oficiu, ci este un privilegiu. Sfantul Ap. Pavel spune ca am fost cumparati cu pret scump, care este insusi preacinstit sangele Mantuitorului nostru.

Nu am spus ca nu ai ce cauta in acele biserici. Doar ca pe de o parte ce crezi tu nu se potriveste cu ce se predica in acele biserici. Deci da, vino, din toata inima, daca vii cu gand bun de a invata si adanci ceea ce se predica de sute si sute de ani. Dar daca nu, mai bine lasa-le in pace. Sunt destui care nu isi cunosc credinta, nu este nevoie de altii care vor sa o schimbe incat sa devina de nerecunoscut, asa cum este a ta.