View Single Post
Vechi 20.01.2011, 15:06:08
KANDIA KANDIA is offline
Senior Member

Data înregistrării: 19.01.2011
Religia: Ortodox
Implicit Kandia- nu numai ciocolata

Citat:
În prealabil postat de Daniel777 Vezi mesajul
Chiar daca nu a fost spus totul ,cum spui,cei care au spus au avut o viata sfanta si au fost luminati de Sfantul Duh.In zilele noastre sunt din ce in ce mai putini oameni care sa ajunga la masura Sfintilor din trecut.

Si oricum ,trebuie sa stii ,ca ceea ce a fost spus de Sfintii Parinti a fost cu jertfa,au platit cu viata pentru opera lor.

Nu e ciocolata Kandia viata de crestin asumata,ci e jertfa si smerenie,calitati la care azi se ajunge mai greu...

De aceea ,nu e vorba ca nu avem voie sa aducem ceva nou,ci e faptul ca nu putem..

Asa cum nu poti rezolva o problema de matematica superioara,daca nu ai facut decat liceul....
Din intamplare am vazut un film dupa un caz real in care o fata -fara studii superioare-a adus o contributie remarcabila in domeniul matematicii...Acum teoria ei se studiaza la marile universitati din intreaga lume. Avea un "talent" sa zicem nascut pentru matematica.

Despre contributia "noastra" -de acord-nu poate fi vorba:suntem amandoi prea mici ca sa avem vreo contributie cat de cat in credinta dar eu nu sunt atat de sigura ca si dvs ca nu se va mai naste nimeni care sa fie luminat de Sfantul Duh de acum inainte si care sa contribuie cu ceva.

Nu-mi place felul cum va adresati asa ca n-am sa mai raspund.Eu v-am respectat.