20.01.2011, 14:15:06
|
Banned
|
|
Data înregistrării: 12.01.2010
Locație: Turma Bunului Pastor
Religia: Ortodox
|
|
Citat:
În prealabil postat de Noesisaa
Adriana, fara suparare, dar NU AI NICI O TREABA cu ceea ce numim noi Biserica lui Hristos. Te rog, daca vrei sa continui pe lina pe care esti, stai departe si de Biserica Ortodoxa, si de cea Catolica. Esti pe o directie paralela cu ambele, dar te poti foarte usor recunoaste in cultele (neo)protestante.
Sau daca nu incearca sa inveti si sa intelegi ceea ce Biserica a predicat de doua mii de ani, si nu ceea ce crezi tu ca Biserica ar trebui sa predice. In crestinismul traditional nu exista "eu": eu vreau asta, eu cred asta, eu am nevoie de asta, eu nu am nevoie de asta, eu sunt inteligent, eu stiu multe, eu, eu, eu, eu...In mod traditional, crestinul se indreapta dupa ceea ce spune Biserica, in lumina Sf. Scripturi si a Sf. Traditii. Nu vrei sa accepti asta, usa de iesire este deschisa.
|
Lamureste-ma te rog, bisericile ortodoxe si catolice trebuie sa predice ceea ce a zis Iisus ca trebuie predicat, sau nu? Ca daca nu, atunci intr-adevar nu am ce cauta in astfel de biserici. Dar daca da, pai atunci unde am zis altceva decat cuvantul lui Iisus ca sa iti permiti sa imi zici ca nu am ce cauta in astfel de biserici?...
|