View Single Post
Vechi 20.01.2011, 13:58:53
piedonee's Avatar
piedonee piedonee is offline
Senior Member

Data înregistrării: 09.10.2008
Implicit

Citat:
În prealabil postat de ap2010 Vezi mesajul
Pentru ca femeile sunt mai influentabile,mai supuse slabiciunilor si nu cred ca o femeie ar putea duce viata aspra a unui preot.
si femeia si barbatul sunt egali la slabiciunii pentru ca barbatul si femeia=OM adica din pamant deci sunt egeli si la fel in slabiciuni ca unul poate sa le stapanesca si e mai puternic si altul mai slab darambi au aceleasi patimi aceleasi slabiciuni,ca exemplu din toata istoria omeniri in spatele unui barbat puternic a stat o femeie....
si exp continua aratand ca toti suntem la fel avem acelasi compozitie si de aici ar trebui sa ne intelegem unul pe altul ,adica cel puternic sa il inteleaga pecel slab si asa sa ne purtam neputintele unii altora......
tot ce nediferentiaza unul de celalant nu sunt pacatele ci FAPTELE BUNE ,daca neam intrece in fapte bune atunci putem sa erahizam ca barbatul sau femeie e mai slaba sau mai tare.....daca citim vietile sfintilor nu face departajare si singura diferenta sunt faptele....
am face bine safii mai buni,mai intelegatori,si sa incercam sa aratam eu ca barbat faptelesi nu fizicul si suprematia de barbat....
in fapte bune toti suntem chema ti dar neeste mai usor sa zicem femeieeste slaba ,femeiea a gresit femeia etc....decat sa cautam inauntru nostru sa vedem cu cesuntem mai buni fata de femei???????????/
pt ca in fata lui Dumnezeu nu exista Doamneeu sunt primul nascut barbatsi de aceea mam purtat urat cu femeiea.......
trebuie sa cautam in inima nostra si acolo vom gazi raspunsul la TOT DAR si LA TOATE raspunsurile...
barbatul este preot pt ca el trebuiesa sesacrifice pt biserica asa cum femeiea trebuie sa sesacrifice pt copil
nu pt faptul ca barbatul e smecher si femeia fraiera....doar o minteslaba poate gandi asa....
oricum dorintameae ca toti si femei si barbati sa ne vedem in rai si sa ne bucuram de sansa care Mantuitorul a dat-o pentru toti fara discriminare,fara egoism....
e bun sa urmam exemplu Mnatuitorului ....