View Single Post
Vechi 20.01.2011, 11:07:51
KANDIA KANDIA is offline
Senior Member

Data înregistrării: 19.01.2011
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Daniel777 Vezi mesajul
Un sfat general pentru Kandia,si pentru cei care gandesc asemanator:

Ortodoxia ,credinta in Dumnezeu,are o Sfanta Traditie,Preoti ,Biserica.Noi trebuie sa ascultam de acestea,sa citim scrierile Sfintilor Parinti si sa incercam sa intelegem ceea ce au dorit sa ne transmita.
Este o greseala,care vad ca e raspandita,sa facem propriile judecati,pentru ca ajungem la aberatii si la erezii si lui Dumnezeu nu-I place acest lucru!

Sper ca am scris si corect gramatical Kandia,si suficient de clar .....
Daca faci propriile interpretari nu ai decat de pierdut....

Greselile gramaticale nu sunt relevante decat prin prisma faptului ca la fel poti gresi si intr-o anumita interpretare cum ai gresit si la regulile gramaticii.Toti suntem supusi greselii si cel ce se crede mai sus poate de fapt e mai jos.

Cat despre cum gandesc eu chiar nu sunteti in masura sa va dati cu parerea.Ce anume am interpretat? Si ce anume am judecat? Daca va referiti la rautatea cu care mi s-a raspuns doar am constatat-o...Asta si cautam aici...ajutor in a intelege de la oameni mai cunoscatori decat mine...Si initiatoarea topicului nu propune,nu sustine ca trebuie sa fie femei preoti.Doar intreba de ce nu sunt.Era atat de mult un raspuns bland si documentat?Cu trimiteri la Scrierile Sfinte?Raspuns pe care l-am si primit intre timp dar nu de la dvs sau de la altii " care gandesc asemanator".