View Single Post
Vechi 18.01.2011, 17:47:12
Iosif77 Iosif77 is offline
Banned

Data înregistrării: 10.01.2011
Implicit

Citat:
În prealabil postat de nutucutu Vezi mesajul
Faptul ca am incredere in biserica mea pentru ca a adus roade si sint cirscumpecta atunci cind ma bombardeaza sectantii (uneori cu viclenie), care nu au nici un fel de roade nu inseamna decit ca astept ca Duhul Sfint sa ma lumineze sa-mi spuna cine are dreptate. Cum Duhul Sfint, citind Biblia, mi-a aratat versetul cu roadele, astept sa aveti si dumneavoastra roade.
Cititi Biblia si Duhul Sfant va arata versete?
Credeam ca doar sectantii au astfel de credinte.

Cred ca ar trebui sa il intrebati pe preotul dumneavoastra ce inseamna roadele.
Si el va va spune ca v-ati inselat. Roada de care vorbeste Biblia NU o au doar cei care si-au imprastiat toata averea saracilor si au plecat misionari in lumea larga. Nici vorba, draga doamna.

Roada despre care vorbeste Isus este descrisa de Apostolul Pavel in Galateni 5:23,24. Crestinii care au roada in viata lor vadesc dragoste fata de Dumnezeu si fata de oameni, bucuria mantuirii, pacea in orice circumstante ale vietii, indelunga rabdare, bunatatea, facerea de bine, credinciosia, blandetea, infranarea poftelor.

Aceste roade le puteti vedea si la unii neoprotestanti si la unii catolici. Pentru ca sunt produse de Duhul Sfant care este in ei. Ar trebui sa le aveti si dumneavoastra. Si eu.