View Single Post
Vechi 18.01.2011, 02:03:48
Pippo_'s Avatar
Pippo_ Pippo_ is offline
Senior Member

Data înregistrării: 14.01.2011
Locație: Cu capul in nori si picioarele pe pamant.
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Melissa Vezi mesajul
..si mai imbolnaveste si rinichii...

Eu am o alta parere aici..E clar ca nimic nu e intamplator si nu exista coincidente...Cred ca noi singuri provocam situatiile in care ne aflam,noi atragem persoanele cu care interactionam..Noi avem o mare contributie in ceea ce ni se intampla....De exemplu,exista ceva gresit la mine, care a determinat intalnirea mea aici cu tine si ne-a facut "sa ne gratulam" un pic......acel ceva trebuie corectat..Ma ajut mereu de situatiile"ciudate" ca sa ma corectez...sa cresc...sa evoluez
PS 1-Iar eu simt prezenta lui Dumnezeu mereu cu mine...
PS 2- sper ca am fost coerenta,sunt f obosita,am sa merg sa dorm
Exista o interactiune directa si continua intre noi si Dumnezeu. Cum noi suntem cazuti in greseala, din motivul asta nu o percepem, nu-l percepem pe Dumnezeu. In Realitate noi suntem invaluiti de Dumnezeu caruia nu-i scapa absolut nimic din vedere, si nimic nu exista sau se manifesta in afara legilor Lui. Conform legilor lui Dumnezeu, noi suntem pusi in diverse situatii, toate CALCULATE fara greseala. TOTUL E PERFECT, nu exista greseala din perspectiva lui Dumnezeu. Dar TOTUL PE PAMNT ESTE RELATIV, deci doar noi oamenii avem perceptia BINELUI si RAULUI. Deasupra nivelului decazut numit "dualitate" trebuie sa ne ridicam.

Fiecare ar trebui sa priveasca lumea ca fiind doar EL SI DUMNEZEU. Adica nu eu si tu. Eu si Dumnezeu si tu si Dumnezeu. Adica interactiunea dintre noi doi a fost strict planuita si controlata de Dumnezeu. Bineinteles ca facem si noi anumite alegeri, dar in realitate sunt foarte limitate. Vorba unui sfant: "Liberul arbitru este doar in ceruri". Deci cu cat te elevezi mai mult, cu atat iti creste liberul arbitru. Senzatia ca am avea deplin control asupra vietilor noastre este o iluzie. De asta noi pentru a-i ajuta pe ceilalti, trebuie in primul rand sa ne elevam pe noi insine.

Noapte buna :)

Last edited by Pippo_; 18.01.2011 at 02:06:46.
Reply With Quote