View Single Post
Vechi 17.01.2011, 23:02:25
Pippo_'s Avatar
Pippo_ Pippo_ is offline
Senior Member

Data înregistrării: 14.01.2011
Locație: Cu capul in nori si picioarele pe pamant.
Implicit

Citat:
În prealabil postat de o nestiutoare_ Vezi mesajul
Oameni si-au dat viata pentru Hristos, si prin felul acesta si-au castigat mantuirea.Ce mai conteaza cateva insulte, nedreptati,daca sti ca le rabzi pentru Cel care pe toate le-a rabdat pentru tine?
Stiu oameni batjocoriti pentru credinta,batuti(chiar si in zilele noastre),dar le indura fara sa carteasca...
Nu cred ca facem referire direct la masochism,ci la dragostea noastra pentru Mantuitor si la gandul ca suferind pentru El esti mai fericit decat abarandu-ti propria piele...
Eu asta cred.
Dar se pot face 2 in 1 ca la sampoane... Daca Dumnezeu iti da ocazia, o portita, o alternativa..., de ce sa suferi degeaba cu incapatanare fara macar ca exemplul tau sa reprezinte o morala pentru altii? Adica, macar sa fii martir. Dar cati au murit degeaba?...

Nu e mai inteligent sa te retragi si sa-ti folosesti zilele pentru a continua lupta prin mijloace alternative? Daca mori, restul oamenilor raman singuri, fara tine. Daca traiesti, cate poti face pentru ei!... Asta daca moartea ta n-ar avea o influenta mare pozitiva asupra tuturor, ca in cazul unui martir, sau a lui Isus. In conditiile astea stai si te gandesti ca daca te lasi sa mori, e mai bine, fiind astfel un exemplu... dar sa mori degeaba...