View Single Post
Vechi 17.01.2011, 22:53:23
Noesisaa's Avatar
Noesisaa Noesisaa is offline
Senior Member

Data înregistrării: 10.10.2008
Locație: Christendom
Religia: Catolic
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Adriana3 Vezi mesajul
Am uitat sa raspund la partea "in comuniune cu Roma". Nici Biserica Ortodoxa nu mai este in comuniune cu Roma, asta chiar mai demult decat Biserica catolica reformata, insa asta nu imi da nici un drept sa ii hulesc pe ortodocsi, dimpotriva, cu sau fara comuniunea cu Roma sunt in comuniune cu Hristos si asta conteaza! Pentru ca Hristos ne mantuieste, restul este politica (neputinta) omeneasca...
Nu ai inteles ce am vrut sa spun. Am vrut sa spun ca nu exista catolici reformati -- pur si simplu nu sunt catolici sau romano-catolici sau ce s-or crede eu ca sunt. De fapt sunt protestanti.

La fel cum sunt in USA asa-numitele womenpriests care spun ca sunt romano-catolice, desi au fost excomunicate de mult de Roma.

Din nou, nu te lasa inselata. De mantuit nu ne mantuim singuri, mantuirea vine de la Hristos, dar pe Hristos Il gasim in Biserica Sa, si Biserica Sa nu este chiar ori si cine.