View Single Post
Vechi 17.01.2011, 22:26:30
Melissa
Guest

Implicit

Citat:
Īn prealabil postat de andreicozia Vezi mesajul
Eu oricit m-as strofoca nu inteleg de unde pina unde inveti pe cineva smerenie sau cum spun cei dinaite ca ii smeresti pe altii daca LE SPELI PICIOARELE?

Eu daca le spal picioarele parintilor, de exemplu, este pentru ca ii iubesc, si din respect ii ajut sa se poata spala pentru ca sa zicem ca nu se mai pot apleca de dureri de spate sau le fac o BUCURIE, dai IN NICI UN CAZ DIN MODESTIE sau ca as vrea eu sa-i invat pe ei sa fie MODESTI/smeriti....iar daca au unghiile crescute prea mari le fac un bine si le tai si unghiile, poate si un pic de pedichiura, samd...

Care duhovnici va invata aceste lucruri ca nu au nici o logica!...sau mai exista posibilitatea sa nu reusiti sa judecati ceea ce se intimpla cind te apleci sa speli cuiva picioarele sa-i sa-i faci cuiva un favor din dragoste, amicitie asa cum le-a facut Hristos, sa le arata cit de mult tine la ei!
Corect! Dar daca acum, parintii ti-ar spala tie picioarele, cu toate ca tu o poti face singur, e semn de mare smerenie, nu doar de iubire...Pentru ca in mod firesc,din iubire,TU ar trebui sa speli picioarele parintilor...Si nu invers...asa si cu Hristos..
Parerea mea..
Reply With Quote