Subiect: Ecumenism-pareri
View Single Post
Vechi 17.01.2011, 21:09:32
Danut7 Danut7 is offline
Banned

Data înregistrării: 30.07.2009
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Scotsman Vezi mesajul
Stati linistiti ca nu se uneste nimeni cu nimeni la modul global.Este o utopie.Majoritatea protestantilor nici macar nu stiu ce inseamna ortodoxismul, daramite sa se mai si uneasca cu el.Referitor la unirea sub o noua religie,un kitsch dogmatic,nu va fi nimeni de acord.Referitor la migratia credinciosilor dintr-o confesiune in alta,nu este nimic nou,s-a intimplat,se intimpla,se va intimpla.Migratie poate,unire never ever,absorptie...aici ar fi mai interesant de discutat.Dar sa nu cauzez si mai multe riduri pe fruntea celor ingrijorati de diverse aspecte,desi nici acest aspect religios nu este chiar nou in istorie.

PS:Freddy a fost unic in felul lui.Habar nu am daca a ajuns in Rai,tinand cont de anumite aspecte,dar Bohemian Rhapsody ramine o sclipire a unui nebun genial.Cat despre conflictele religioase,schisme,ecumenism,si alte aspecte...show must go on...nu-i asa?
E.. la cati oameni confuzi sunt la protestanti(unii dintre ei) si in special la neo-protestanti cred ca nu i-ar deranja cu nimic faptul asta.. ba le-ar mai si parea bine..
Reply With Quote