View Single Post
Vechi 17.01.2011, 09:37:23
bairstow bairstow is offline
Senior Member

Data înregistrării: 11.08.2010
Implicit Amuzant

Amuzant este ca mai am pe mess (ei imi dau adresa mea si la altii) niste pocaiti care ma intreaba de catapeteasma. Pana acum nu ma intrebau de acest lucru acum ma intreaba toti.Pana acum membrii lor nu aveau pacate si ne aratau cu degetul dar acuma au si ei(cand nu le mai pot ascunde!). Ei sunt niste carcotasi care cauta mereu sa invinuiasca cele doua biserici apostolice si daca desopera ceva ce se explica mai greu isi transmit aceasta idee la toti ai lor ca sa ne intrebe pe noi. Sunt multe lucruri care le gresesc.Unul ar fi ca nu au incredere ca Dumnezeu isi apara biserica( voi fi cu voi si biserica mea nu va fi biruita) apoi un alt lucru care il gresesc este aceasta curiozitate. De ce asa si nu asa? De ce biserica dreptunghiulara cand sinagogile erau rombice? Sunt niste cautatori in papura! Cat despre rugaciunea catre cei morti noi aratam prin aceasta dragostea catre cel decedat! Dar ce dragoste arata pocaiti? Daca parintii lui nu cred vestea cea buna (a sectantului) acestia ajung in iad si el nu are ce sa le faca. Da-i incolo!

Last edited by bairstow; 17.01.2011 at 09:40:22.