Citat:
În prealabil postat de sophia
Unele postari de aici chiar ma socheaza.
1. Viitoarea sotie a preotului trebuie sa fie virgina. Unde scrie asta? Se verifica? Trebuie sa aduca certificat de la ginecolog? Sau sa jure pe Biblie?
Eu inteleg cerinta, teoretic. Normal asa ar trebui.
Dar in ziua de azi nici viitorul preot nu mai este virgin cred (in multe cazuri).
Nu stiu cum este la calugari si la maici, daca este cerinta obligatorie.
2. Cum se intampla acum? Marturiseste fata de la prima intalnire, sau intreaba baiatul, sau se cer ceva dovezi, sau o verifica baiatul? Sau cum.
3. Si eu am trait experienta, ca baietii te evita daca afla ca esti virgina.
4. La cununia religioasa, teoretic trebuie sa fii in rochie alba care inseamna puritate, virginitate. Dar nu se cere dovada.
Si eu inca mai prefer regula batraneasca: baiatul trebuie sa aibe experienta la pat si nu sa fie nepriceput, plus ca are niste nevoie speciale.
Se spunea ca fata trebuie sa fie virgina.
Eu am constatat doua probleme majore si de aceea spun ca si fata trebuie sa fie invatata, pregatita pentru casatorie chiar si pentru pat si chiar e bine sa aibe o proba: pot apare nepotriviri care sa faca o casnicie imposibila, se poate depista o problema de infertilitate care trebuie cunoscuta si acceptata in prealabil de viitorii soti. Altfel se intra cu minciuna in casatorie.
Si inca ceva: poate ca nu stiti ca virginitatea poti s-o pierzi si accidental, fara barbat. V-ati gandit la asta?
|
citeste-te bine da bine si vezi cum te contrazici..1 . poi pe infertile le-a lasat ASA TOT VOIA DOMNULUI SI TOT EL ESTE CEL CARE II DA ACELUI sot acea femeie si problema poate fii din cauza lui...2 deci dupa tine chipurile regula batraneasca ce ai visat-o este sa te arzi bine inainte si apoi sa te imbraci in alb... pardon...3 auzi pot aparea nepotriviri.. culme ca pe centura se potrivesc toti si toate de mama focului !!! . poate ca tu ai avut ceva surprize din astea sau ai aflat multe CAZURI din astea cu ,,,nepotrivirea......ia pune ochii si citeste mai sus ca a scris o tipa cum de bine sau potrivit vreo 7 ani in concubinaje de mama focului si dupa un an de casatorie s-au spart familiile cladite pe pacate.. si citeste pana iti intra in cap potrivirea....4..plus ca are niste nevoie speciale...ce nevoi speciale sa aibe ..doar ea nu vede si nu-i simte ca i se intareste caracterul de cate ori il ia de mana si-o cuprinde ..5 .Si eu am trait experienta, ca baietii te evita daca afla ca esti virgina...poi te pazea Dumnezeu pana i-ai intors spatele..ca alta expicatie la asternerea acestui text nu vad.. 6.Eu inteleg cerinta, teoretic. Normal asa ar trebui. si practic ca daca nu e minciuna
Dar in ziua de azi nici viitorul preot nu mai este virgin cred (in multe cazuri) AICI AI DREPTATE DE VINA E ...COMUNISTI SOPHIA ,CARE FABRICA POPILE PT BANILE NUMAI BINE DE LA HRISTOS Domnul!!