Subiect: Recomandare
View Single Post
Vechi 15.01.2011, 23:37:32
Vlad-Alexandru91 Vlad-Alexandru91 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 26.09.2010
Locație: București
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de VladCat Vezi mesajul
din alea gasim in cluburi si la o adica si in alte locuri daca stim sa cautam nu ? :)

lasand gluma la o parte sfatul conform caruia "trebuie sa ai incredere in Dumnezeu ca iti va trimite fata potrivita atunci cand va fi cel mai bine pt tine" e foarte bun....dar tonul se putea sa fie ceva mai crestinesc dupa parerea mea..

revenind la pasajul citat mai e un lucru care trebuie avut in vedere : desi nu despre asta e topicul merita mentionat ca e de incurajat ca un tanar crestin sa isi doreasca sa intalneasca o fata la biserica ...cel putin asta e convingerea mea.

p.s. : chiar daca mai are de asteptat pana la casatorie nu e de condamnat faptul ca isi doreste sa isi intalneasca viitoarea nevasta inca de pe acum.

Sa imi fie cu iertare,
Doamne ajuta!

Dacă o întâlnește la biserică e foarte bine, dar nu trebuie să se ducă la biserică special ca să întâlnească o fată, mai ales că e tânăr încă...are timp. La biserică să mergem să ne rugăm, să slăvim pe Dumnezeu și să ne „reîncărcăm bateriile”. Dumnezeu ne poate scoate oricând o fată potrivită în cale. Dacă suntem smeriți, buni cu aproapele, dacă facem fapte bune, milostenii și tot ceea ce ne învață Hristos, ne vor aprecia și fetele, pentru că un comportament creștinesc nu poate să displacă cuiva, deși nu trebuie să facem toate acestea ca să fim plăcuși aproapelui, ci ca să fim plăcuți lui Dumnezeu.
Îmi pare rău dacă am avut un ton mai agresiv. Nu am vrut. Iertare. Doamne ajută!
Reply With Quote