View Single Post
Vechi 15.01.2011, 20:25:03
VladCat
Guest

Implicit

cred ca folosirea acronimului BOR este foarte pagubitoare...suna asa foarte impersonal...ar trebui utilizat cuvantul intreg....macar atunci cand lumea spune chestii gen "netrebnicia BOR" sa fie evident ca se refera la "netrebnicia Bisericii Ortodoxe Romane".......cat despre caderile ierarhilor e clar ca ele exista...dar vorba lui Puric...daca aflu ca mama e prostituata nu ma duc sa dau anunt in ziar.....

continuind pe linia metaforei folosite sa ne imaginam alt caz :

prostituata de mama s-a culcat cu o suta de oameni.....in ziar apare ca s-a culcat cu cinci sute....mama se duce si publica si ea o dezmintire in care explica ca de fapt au fost o suta, ca vremurile erau grele, ca nu avea bani de mancare, ca era la un pas sa ajunga in strada etc.
.....cum ar suna urmatoarea mea reactie la dezmintirea ei : "Mama tu sa taci ! Ai fost si esti o curva, asa ca acum odata cu publicarea acestui articol in sfarsit primesti si tu ceea ce meriti" .....parerea mea e ca ar suna grotesc.

nu mai revin pe topic indiferent ce se va posta in continuare fiindca atat am avut de zis.

Va rog sa ma iertati pentru aceasta postare.
Reply With Quote