Citat:
În prealabil postat de mihaila_alin
pai hai sa-ti spun cum vad eu lucrurile Dumnezeu este si muntele si ploaia el face acea intimplare si nu degeaba ci toate cu un rost.Dumnezeu nu minte meteo o face in cine ne punem nadejdea?Dumnezeu e in toate si peste tot.unde ne ascundem fata?in creatia Sa?nu va ascundeti printre stele ca si acolo va voi gasi si va voi dobori,sa scris in urma cu 2000 de ani cind omul nu visa sa zboare prin vazduh,apoi cum sa viseze la zboruri interplanetare care nici acuma nu suntem pregatiti s-o facem.
|
Sunt multe de inteles. Iar in cazul in care eu nu mai scriu pe situl asta, urmareste cu atentie si mediteaza asupra mesajelor pe care le scrie userul "Traditie1". El este cel mai aproape de Adevar dintre userii pe care i-am observat pana acum. Totusi, fi atent ca mai gresete pe alocuri, ca oricine dealtfel care nu si-a constientizat inca adevarata fiinta. Si eu gresesc pe alocuri, dar tocmai asta este provocarea, sa ne constientizam si indreptam greselile.
Meteo nu minte, meteo greseste, deoarece in spatele previzunilor meteo sunt oameni. Ideea era ca totul in universul fizic este previzibil, calculabil. Nu te pierde in detalii nesemnificative, extrage esenta. Nu are nici o relevanta daca meteo greseste sau nu, important este ca noi oamenii am inteles ca universul este un mecanism previzibil.
Omul viseaza multe. Tocmai de asta nu reuseste sa inteleaga realitatea.
Cat timp Dumnezeu e TOTUL, ar fi o nebunie ca cineva sa incerce sa-si ascunda fatza. Desi... nebuniile astea sunt peste tot in jurul nostru la ordinea zilei :)